top of page
  • Poza scriitoruluiAniela Codita - Style Coach™

Yoga și imagine corporală

Încă îmi amintesc ziua în care am întins pentru prima dată vechiul meu covoraș de yoga de parcă s-ar fi întâmplat ieri. Mă simțeam puțin jenată, timidă și vulnerabilă, și mă gândeam că era doar o tentativă, fără să pun presiune pe mine să transform această activitate într-un obicei. Tot ce știam cu certitudine era că mă hotărâsem să nu-mi mai ignor nevoile și să încep să-mi aloc puțin timp pentru a mă reconecta zilnic la propriile sentimente și dorințe.



Începând cu posturi ușoare și învățând cu răbdare cum să rămân în momentul prezent, am participat la o provocare de treizeci de zile, apoi la o alta, până când am realizat că atinsesem un nivel neașteptat de încredere care mi-a permis să aleg lecții și posturi mai complexe. De asemenea, aveam mai mult respect de sine și mai multă încredere în mine, lucruri de care aveam atâta nevoie și în afara cursurilor de yoga.

Câțiva ani mai târziu, am realizat că încă mai făceam yoga, dar nu mai eram jenată și nu mai tremuram. Devenisem încrezătoare și stabilă și reușisem să intru în contact cu mine însămi. Stima de sine și imaginea mea corporală se îmbunătățiseră semnificativ. Am sărbătorit acest lucru ca pe un mare progres, dar habar nu aveam că era doar începutul. De-a lungul anilor care au urmat, am descoperit și am experimentat efectele pozitive neprețuite ale meditației, ale obiceiului de a ține un jurnal și ale altor activități similare. Cartea pe care o citesc în ultima vreme vorbește mult despre beneficiile diferitelor strategii pentru a-ți îmbunătăți viața și m-a inspirat să împărtășesc experiența mea cu una pe care am încercat-o înainte de a o citi.

Dacă vrei să vorbim despre alte strategii pe care le poți folosi pentru a te simți mai împlinit(ă), mai fericit(ă) și în contact cu tine însuți/însăți, te invit să mă contactezi și să programezi o sesiune introductivă. Abia aștept să te cunosc! Dacă vrei să-ți îmbunătățești imaginea personală ca strategie pentru a-ți îmbunătăți imaginea corporală, stima de sine și încrederea în tine și vrei să începi cu un pas mic, te invit să încerci o provocare de stil pentru a vedea cum te simți făcând acest lucru singur(ă). Mi-ar plăcea să aflu mai multe despre povestea și experiența ta!

留言


bottom of page