top of page
  • Poza scriitoruluiAniela Codita - Style Coach™

Porti lenjeria intima adecvata?

Actualizată în: 26 mai 2021

Vasta gama de modele de sutiene disponibile pe piata acopera cele mai variate nevoi personale. Tine cont de ale tale in timp ce citesti acest scurt ghid si asigura-te ca urmatorul sutien pe care il achizitionezi nu sfarseste uitat intr-un colt al garderobei tale.


Sutienul iti determina postura, cu toate consecintele pe care aceasta le are asupra sanatatii fizice si starii tale de bine. Sutienul ideal iti permite sa uiti ca il porti si te ajuta sa te simti in largul tau atat fizic, cat si psihic, in orice situatie. A cunoaste nenumarate tipuri de lenjerie intima este util, dar a sti cum sa le asociezi diferitelor exigente creste in mod real sansele de a-l gasi pe cel care ti se potriveste cel mai bine in urmatorul magazin in care vei intra.


Mai jos, gasesti o lista a celor mai comune tipuri de sutiene si aspectele de care sa tii cont atunci cand alegi un anumit model:

  1. Sutienul cu jumatate de cupa

  2. Sutienul push-up

  3. Sutienul cu cupa plina

  4. Sutienul plunge

  5. Sutienul balconette

  6. Sutienul fara bretele

  7. Sutienul minimizer

  8. Sutienul pentru tricou

  9. Sutienul pentru sport

  10. Sutienul pentru maternitate

1. Sutienul cu jumatate de cupa

Sutienul cu jumatate de cupa este folosit cel mai frecvent, deoarece se potriveste oricarei ocazii si celor mai multe tipuri de sani. Cu toate acestea, este in mod special util in cazul sanilor de dimensiuni reduse, care nu au nevoie de sustinere extrema.



2. Sutienul push-up

Sutienul push-up ofera un plus de sex appeal siluetei, infrumusetand decolteul si marind optic bustul cu cel putin o marime.



3. Sutienul cu cupa plina

Sutienul cu cupa plina ofera confort si suport suplimentar sanilor de dimensiuni mai mari.



4. Sutienul plunge

Sutienul plunge este ideal pentru a crea un decolteu senzual atunci cand porti bluze cu decolteu adanc. Cupele usor captusite asigura o forma naturala, fara volum suplimentar.



5. Sutienul balconette

Sutienul balconette este cel mai adecvat pentru un bust de dimensiuni medii sau mari si pentru ocazii speciale, deoarece creeaza un decolteu frumos, deschis.



6. Sutienul fara bretele

Sutienul fara bretele sau cu bretele detasabile si banda din silicon este extrem de versatil si poate fi purtat pe sub rochii si topuri fara bretele. Sutienul multifunctional cu bretele convertibile ofera suportul necesar chiar si atunci cand porti rochii si topuri cu croieli deosebite. Sutienul adeziv reprezinta singura solutie pentru rochii cu spatele gol sau decupate in mod deosebit.



7. Sutienul minimizer

Sutienul minimizer este perfect pentru marimile mari, care au nevoie de sustinere ferma. In plus, reduce optic dimensiunea sanilor.



8. Sutienul pentru tricou

Sutienul pentru tricou arata impecabil atunci cand este purtat pe sub tricouri mulate si haine transparente datorita suprafetei netede, care ascunde in mod perfect sfarcurile si lasa o senzatie placuta de lejeritate si delicatete.



9. Sutienul pentru sport

Sutienul pentru sport are un design special. De aceea, este alegerea ideala pentru femeile active, care au nevoie de suport suplimentar in timpul activitatilor sportive. Poate fi purtat atat in timpul antrenamentelor, cat si in momente de relaxare. Nivelul de sustinere de care ai nevoie depinde de sportul pe care il practici – asigura-te ca te bucuri de cel mai potrivit pentru tine!



10. Sutienul pentru maternitate

Sutienul pentru maternitate sau alaptat ofera un plus de confort datorita cupelor moi, fara sarme, si a optiunilor suplimentare de ajustare.



 

Moda se schimba in mod constant, insa acele haine care satisfac in mod special nevoile femeilor devin piese vestimentare clasice, esentiale. In timp ce, de exemplu, corsetele sunt rareori purtate ca lenjerie intima in zilele noastre, sutienele de tip bralette reprezinta o alternativa moderna la sutienul conventional. Fiecare femeie este diferita si maximul confort este strans legat de nevoile fiecareia, indiferent de tendintele modei.



Pe langa sutiene, poti purta si lenjerie modelatoare, special conceputa sa modeleze si sa subtieze silueta. Pornind de la forma corpului si caracteristicile personale, poti identifica zonele care ar putea beneficia de un astfel de ajutor si poti alege lenjeria modelatoare adecvata, obtinand astfel un rezultat remarcabil cu un efort minim.


Ai gasit deja lenjeria intima perfecta pentru corpul tau?

Stii cum sa alegi tipul de sutien care se potriveste cel mai bine formei sanilor tai?


Impartaseste experienta ta in sectiunea dedicata comentariilor sau contacteaza-ma pentru sfaturi personalizate referitoare la modul in care poti gasi masura corecta si tipurile de sutiene potrivite pentru tine.


Aceasta pagina contine link-uri afiliate. Asta inseamna ca, in cazul in care achizitionezi un produs dupa ce ai facut clic pe unul dintre link-urile prezente pe aceasta pagina, este posibil sa primesc un comision, fara niciun cost suplimentar pentru tine. Iti multumesc!

Comments


bottom of page