top of page
  • Poza scriitoruluiAniela Codita - Style Coach™

Piese esentiale: 5 idei pentru o garderoba functionala

Actualizată în: 26 mai 2021

Daca adesea simti ca nu ai suficiente haine, cu toate ca dulapul tau este plin ochi, poate ca este timpul sa incerci o noua abordare.


Pentru a asorta mai usor hainele care deja se regasesc in garderoba ta, ai nevoie de cateva piese clasice, neutre. Cu toate ca o tinuta alcatuita utilizand doar astfel de haine poate parea monotona, aceleasi piese reprezenta baza perfecta pentru tinute unice si personale, atunci cand le combini cu alte piese vestimentare si accesorii in tendinte.


Mai jos regasesti principalele piese de baza, care te vor ajuta sa creezi tinute interesante in fiecare zi:

  1. Camasi clasice in culori neutre

  2. Fuste simple de lungimi diferite

  3. O rochie sau o salopeta neagra

  4. Pantaloni cu croieli simple si in culori neutre

  5. Accesorii versatile

1. Camasi clasice in culori neutre

In primul rand, ai nevoie de cateva camasi in culori neutre. Alege o camasa alba, una bej si/sau una neagra, cu croieli clasice. Fiind extrem de versatile, le poti utiliza atat in tinute profesionale, cat si in look-uri casual-chic. La serviciu, poti purta o astfel de camasa cu accesorii de dimensiuni mici si medii, in timp ce o pereche de cercei supradimensionati sau o esarfa cu un imprimeu deosebit o pot transforma in mod surprinzator pentru un alt context.



2. Fuste simple de lungimi diferite

Incearca fuste cu lungimi diferite – scurte, midi, maxi – adaugand cel putin trei la propria garderoba. Tinand cont de silueta ta, ia in considerare culorile, tesaturile, croielile si imprimeurilor potrivite. In acest fel, vei avea la dispozitie cel putin o fusta adecvata fiecarei ocazii.



3. O rochie sau o salopeta neagra

In ceea ce priveste rochiile, una neagra nu poate sa lipseasca din garderoba ta, indiferent de personalitatea sau stilul de viata pe care il ai. Rochia neagra cu o croiala simpla este o piesa clasica, insa silueta ta ar putea fi valorizata mai bine de rochii cu croieli diferite. In plus, o rochie sau o salopeta neagra este usor de accesorizat pentru orice ocazie atunci cand tii cont de paleta cromatica personala.



4. Pantaloni cu croieli simple in culori neutre

Cu talie joasa sau inalta, tigareta, drepti sau bootcut, cateva perechi de pantaloni in culori neutre si o pereche de blugi intr-o culoare inchisa te vor ajuta intotdeauna sa creezi combinatii surprinzatoare cu un efort minim. Pentru a te asigura ca sunt cu adevarat versatili, este foarte important sa alegi pantaloni cu un design simplu.



5. Accesorii versatile

Pentru a completa un look, ai nevoie de accesorii care sa se potriveasca cu hainele tale. Va trebui sa alegi si sa conservi cu grija genti, pantofi si bijuterii care iti reflecta personalitatea si sunt compatibile cu stilul pe care il ai.


 

Cate dintre piesele mentionate in acest articol se regasesc deja in garderoba ta si cate planuiesti sa achizitionezi?


Daca esti pregatita pentru o sesiune de shopping, dar nu stii de unde sa incepi, te invit sa ma contactezi. Te ajut cu drag.


Aceasta pagina contine link-uri afiliate. Asta inseamna ca, in cazul in care achizitionezi ceva dupa ce ai facut clic pe unul dintre link-urile prezente pe aceasta pagina, este posibil sa primesc un comision, fara niciun cost suplimentar pentru tine. Multumesc!

Comments


bottom of page