top of page
  • Poza scriitoruluiAniela Codita - Style Coach™

Garderoba capsula de tranzitie cu o nota sic si moderna

Actualizată în: 27 mai 2021

E minunat sa iti pastrezi propriul stil. Te ajuta sa economisesti timp si bani si sa mentii un nivel ridicat de incredere in tine. O selectie suficient de extinsa de piese vestimentare alese cu atentie, care te avantajeaza, din materiale all-seasons si usor de asortat intre ele, poate functiona in diverse situatii, de la cine romantice, la iesiri cu prietenele si chiar si la birou. Cu toate acestea, unele zile par pur si simplu perfecte pentru o schimbare. In loc sa vezi astfel de zile ca pe niste capricii costisitoare, poti profita de ocazie pentru a-ti innoi propriul look, integrand noi elemente de stil.


Unul dintre secretele care se ascund in spatele unei garderobe cu adevarat functionale si, in acelasi timp, chic si moderna, consta in a o construi in jurul unei serii de piese vestimentare de baza, carora sa le poti alatura cu usurinta unul sau doua elemente, haine sau accesorii, care sa reflecte unele tendinte ale noului sezon.


De exemplu, adaugand o bluza neagra cu imprimeu floral in nuante de roz piersica unei garderobe capsula formata din piese vestimentare de baza, simple si clasice, in culori neutre, poti obtine tinute moderne, in stiluri complet diferite, ce pot fi purtate in diverse situatii si ocazii.    




Mai jos gasesti patru tinute complete, dintre care una eleganta si romantica, una pentru birou, o alta indrazneata, adecvata oricarui moment al zilei si una cu un aer sport, potrivita pentru o iesire cu prietenele, care au in comun aceeasi bluza:










Am utilizat accesorii diferite pentru a propune tinute mai interesante, insa garderoba capsula se poate reduce la 13 piese, ramanand la fel de functionala:




Tu cum ai combina aceste piese si accesorii? Povesteste-mi in comentarii!


Te invit sa distribui acest articol pentru a descoperi cum le-ar asorta prietenele tale.


Acest post contine link-uri afiliate. Asta inseamna ca, in cazul in care achizitionezi un produs dupa ce ai facut clic pe unul dintre link-urile prezente pe aceasta pagina, este posibil sa primesc un comision, fara niciun cost suplimentar pentru tine. Multumesc!

Kommentare


bottom of page