top of page
  • Poza scriitoruluiAniela Codita - Style Coachâ„¢

De ce "Dormi de fiecare dată când doarme ea!" este un sfat nepotrivit și ce să faci în schimb

"Dormi de fiecare dată când doarme ea!" Acesta este unul dintre cele mai frecvente sfaturi pe care le-am primit de când am devenit mamă. Și dintre cele mai inutile, dacă mă întrebați pe mine.

Crede cineva că pot să dorm ORI DE CÂTE ori doarme fiica mea, cu toate rufele pe care trebuie să le spăl, în timp ce turnul de haine mă fixează cu privirea de fiecare dată când intru în camera în care masa de călcat a devenit elementul central al spațiului, pentru că nici măcar nu mă mai obosesc să o depozitez în cămară, având în vedere că o folosesc aproape zilnic?


Chiar crede cineva că pot dormi de fiecare dată când fiica mea doarme, cu toate rufele pe care trebuie să le spăl, cu o casă de întreținut și cu un soț cu care trebuie să petrec puțin timp din când în când, înainte de a începe să ne simțim ca niște străini care se întâlnesc întâmplător în mod regulat în același loc pentru a mânca?


Chiar crede cineva că pot dormi de fiecare dată când fiica mea doarme cu toate lucrurile pe care trebuie să le fac pentru a mă simți și a arăta pusă la punct și cu toți prietenii și familia cu care trebuie să păstrez legătura și poate chiar să-mi amintesc zilele lor de naștere și tot ceea ce fac, astfel încât să nu par nepoliticoasă sau neinteresată și să nu mă simt abandonată propriului meu destin și lăsată deoparte într-o bulă de una singură?


Nu cred că este cazul. Sau cel puțin sper că nu există cineva atât de naiv încât să creadă asta. Atunci de ce dau sfaturi despre care știu că nu au sens!


Sper sincer că oamenii din jurul tău te sprijină și îți dau sfaturi realiste, dar dacă simți că ai putea primi mai mult, te rog să mă contactezi, astfel încât să începem să stabilim prioritățile și să planificăm. Când începi să folosești acel puțin timp rămas pentru tine cu scop și intenție, începi să te simți mai bine și mai plină de energie, ceea ce îți permite să realizezi și mai multe lucruri.

bottom of page