top of page
  • Poza scriitoruluiAniela Codita - Style Coach™

Buline: piese vestimentare si accesorii sub 30 euro

Actualizată în: 26 mai 2021

Tendintele acestui sezon in materie de imprimeuri inspira energie si pofta de viata. Nu doar imprimeurile florale, dar si bulinele te vor ajuta sa iti pui in valoare latura feminina, delicata si romantica. Au ceva din eleganta anilor ’50, amintind o femeie ingrijita si rafinata, care are curajul sa viseze cu ochii deschisi si sa isi exprime propria feminitate intr-un mod simplu, natural, asa cum facea Audrey Hepburn.

Dedicata in totalitate acestui imprimeu, aceasta postare contine mai multe articole demne de a fi incluse in tinutele tale de primavara, cu preturi variate, pana la un maxim de 30 euro.


Bonus: sfaturi referitoare la posibile combinatii si sugestii privind tipurile de silueta care pot beneficia in mod special de acestea.

  1. Haine si accesorii cu preturi sub 10 euro

  2. Haine si accesorii cu preturi intre 10 si 20 euro

  3. Haine si accesorii cu preturi intre 20 si 30 euro


1. Haine si accesorii cu preturi sub 10 euro


Feminine si vesele, dresurile cu buline pot rupe pana si monotonia unei tinute simple si banale. Sunt la indemana oricui si le poti purta pentru a atrage privirea asupra picioarelor intr-un mod elegant. Le poti utiliza si in tinute pentru birou.

Cu ajutorul unei cordelute cu nod decorativ, poti estompa liniile drepte si trasaturile definite ale unei fete de tip patrat, dreptunghi sau trapez.

O esarfa cu buline in aceeasi culoare cu cea a ochilor, va intensifica nuanta acestora, punandu-i in valoare.


Poti combina cu usurinta un top cu buline, dintr-un material moale si placut la atingere, cu un cardigan, un blazer, o geaca bomber sau un bolero. Aceasta combinatie te avantajeaza in mod special daca ai o silueta de tip cerc, dreptunghi sau triunghi.



2. Haine si accesorii cu preturi intre 10 si 20 euro


O salopeta cu buline si decolteu in V imbraca perfect o silueta de tip clepsidra, evidentiind o talie bine definita.


O geanta tote este atat de versatila incat o poti purta de dimineata pana seara, atat la birou, cat si pentru o iesire in oras, in compania prietenelor sau a partenerului. Alege acest model daca ai o silueta de tip cerc sau clepsidra.

Decolteul tip barcuta al unei bluze cu buline ti se potriveste in mod special daca ai forma fetei de tip triunghi inversat. In plus, iti poate fi utila si in cazul unei siluete cu circumferinta soldurilor mai mare decat cea a bustului.


Faldurile moi ale unei rochii cu buline pe un fundal negru urmeaza in mod elegant formele unei siluete curvy. Datorita croielii, imprimeului si decolteului in V, se potriveste unei femei cu talia mai putin marcata, bust generos si picioare lungi si subtiri.

Tinand cont de forma si imprimeul cu linii curbe, o rochie petrecuta, cu buline de dimensiuni mai mari, poate avantaja o silueta de tip dreptunghi, accentuand zona taliei.


Umbrela este adesea cosiderata un accesoriu practic si in foarte putine situatii este utilizata ca accesoriu in masura sa imbunatateasca o tinuta. Daca vei alege una transparenta cu buline, vei avea cu siguranta mai multe sanse sa zambesti chiar si intr-o zi ploioasa.

In cazul in care ai o silueta de tip cerc, poti atrage atentia asupra picioarelor, purtand pantaloni capri cu buline, pentru un look contemporan si feminin.


O rochie cu buline si croiala tip lalea ti se potriveste in mod special daca ai o silueta de tip dreptunghi.



3. Haine si accesorii cu preturi intre 20 si 30 euro


O fusta petrecuta, cu buline de dimensiuni medii, este alegerea perfecta pentru o silueta de tip cerc. O poti purta si daca ai o silueta de tip triunghi inversat, alaturand-o unui top sau unui tricou uni.


Un marsupiu negru cu buline ar putea fi acel detaliu care completeaza in mod perfect o tinuta sport contemporana pentru o dupa-amiaza lipsita de griji. Practic si modern, poate inlocui cu succes clasica geanta, oferindu-ti mai multa libertate de miscare.

Blazerul este una dintre piesele vestimentare preferate primavara. Unul cu buline ar putea adauga o nota de feminitate si jovialitate chiar si unei tinute pentru locul de munca. Alaturat unui top uni, poate fi utilizat atat in tinute extrem de feminine, cat si in outfit-uri sporty chic.



Tu porti haine cu buline? Care este piesa vestimentara sau accesoriul pe care il preferi dintre cele propuse in aceasta postare? Te astept in comentarii! In cazul in care iti doresti sa iti reinnoiesti imaginea personala sau te afli in cautarea unor accesorii si piese vestimentare potrivite siluetei tale si stilului tau de viata, te invit sa ma contactezi. Aceasta pagina contine link-uri afiliate. Asta inseamna ca, in cazul in care achizitionezi un produs dupa ce ai facut clic pe unul dintre link-urile prezente pe aceasta pagina, este posibil sa primesc un comision, fara niciun cost suplimentar pentru tine. Multumesc!

Comentarios


bottom of page